Johtamisen kehittämisen ammattilainen. 

Työyhteisöissä on valtava määrä hyödyntämätöntä potentiaalia. Missioni on auttaa johtoa houkuttelemaan se esiin tavalla, joka vahvistaa sekä yksilöiden että yritysten elinvoimaisuutta.

Johtamisen kehittämisen ammattilainen.

Työyhteisöissä on valtava määrä hyödyntämätöntä potentiaalia. Missioni on auttaa johtoa houkuttelemaan se esiin tavalla, joka vahvistaa sekä yksilöiden että yritysten elinvoimaisuutta.

Olen johdon konsultti, mentori ja ICF sertifioitu Business Coach.

Takanani on 20 vuoden mittainen ja yli 70 organisaatiota sisältävä oppimispolku johtamisen, palkitsemisen ja työyhteisöjen kehittäjänä, ja matka jatkuu. Joukkoon on mahtunut yhteisöjä ja toimialoja laidasta laitaan, esimerkkeinä Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Cimcorp Oy, Porin kaupunki, Destia Oy, Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä, Vincit Oyj ja JCDecaux Finland Oy.

Toimeksiantoni ovat vaihdelleet erilaisten palkka- ja palkkiomallien rakentamisesta johtajuuden ja tiimien toiminnan vahvistamiseen, identiteetin ja arvojen lujittamiseen sekä organisaatioiden roolirakenteen ja toimintatapojen uudelleen muotoiluun. Yhteisenä nimittäjänä on tuottaa strategian edellyttämiä muutoksia ja luoda edellytyksiä yhteisöjen menestymiselle.

“Tekemiseni yhteisenä nimittäjänä on tuottaa strategian edellyttämiä muutoksia.”

Uskon, että taloudellinen tulos ja ja kestävä elinvoimaisuus on seurausta merkityksellistä tekemisestä. Todellisia menestystarinoita syntyy, kun yrityksen ja yksilöiden tavoitteet vievät samaan suuntaan.

Koulutukseltani olen yhteiskunta- ja ihmistieteilijä, mikä näkyy lähestymistavoissani. Seuraan laajoja muutossuuntia pyrkien tunnistamaan yrityksille avautuvia näkymiä ja mahdollisuuksia. Näen suomalaisen työelämän rakenteissa, asenteissa ja toimintatavoissa reippaasti kasvuvaraa. Sisukkaan selviytyjän identiteetistä, protestanttisesta työetiikasta ja teollistumisen ajasta kumpuavat mallit kaipaavat tilalle työn merkityksen ja johtamisen uudelleenmäärittelyä. Tätä haastatetta eivät kohtaa pelkästään johtajat ja esimiehet, vaan jokainen työtä tekevä.  

“Sisukkaan selviytyjän identiteetistä, protestanttisesta työetiikasta ja teollistumisen ajasta kumpuavat mallit kaipaavat tilalle työn merkityksen ja johtamisen uudelleenmäärittelyä.”

Toisaalta olen kiinnostunut palkitsemisen ja yleisemmin johtamisen sosiaali- ja yksilöpsykologisista vaikutusmekanismeista. Viimekädessä palkitseminen on aineetonta, koska se on tunne. Toisaalta se on aineellista ja mitattavaa, koska se on aivokemiaa. Pysyviä, organisaatioita eniten hyödyttäviä vaikutuksia palkitsemisella saadaan tuottamalla yhteisöllisyyttä vahvistavia, jaettuja kokemuksia. Vahva näkemykseni on, että yhteisöjen ja yksilöiden dynamiikasta löytyy samoja lainalaisuuksia. Myös yhteisöllä on sielu, mieli ja keho. Palkitsemisen vahvuudet ja kipukohdat löytyvät tutkimalla työyhteisön anatomiaa.

Viimekädessä palkitseminen on aineetonta, koska se on tunne. Toisaalta se on aineellista ja mitattavaa, koska se on aivokemiaa.

Työn lisäksi elämääni täyttävät poikani Eino ja Urho, muut tärkeät läheiseni sekä energiaa antavat harrastukset. Olen opetellut jättämään elämään myös tyhjää, tilaa uusille ideoille ja inspiraatiolle. Happy Company on lupaus asiakkaalle ja lupaus itselleni. Palkitsevaa elämää ja palkitsevaa työtä, innostumista, saavuttamista ja uudistumista.

Saara – LinkedIn
Saara – Facebook
Saara – Instagram

Ota yhteyttä.

SAARA TARUMO
etunimi.sukunimi[a]happycompany.fi
040 722 1693

Happy Company Oy
Y-tunnus 2520272-5
www.happycompany.fi

Tietosuojaseloste

 

Yhteydenotto www-sivuilta

Henkilötietojen käsittely

12 + 11 =