Menestyvä yhteisö innostuu,
saavuttaa ja uudistuu
.

Happy  Company tutkii työyhteisön anatomiaa -henkeä, mieltä ja kehoa.
Palkitsevassa, kestävästi menestyvässä yhteisössä toteutuu luova kierto.

Menestyvä yhteisö innostuu,
saavuttaa ja uudistuu
.

Happy Company tutkii työyhteisön anatomiaa – henkeä, mieltä ja kehoa.
Palkitsevassa, kestävästi menestyvässä yhteisössä toteutuu luova kierto.

Palkitsevalla yhteisöllä on vahva yhteys olemassaolonsa ytimeen.

Sielu tekee ihmisestä ihmisen, yrityksestä yhteisön. Ilman jaettua me-kokemusta ja olemassaolon tarkoitusta ei ole olemassa työyhteisöä vaan joukko, jossa jokainen hoitaa hommansa tietämättä miksi.

Menestyvällä yrityksellä on vahva identiteetti, se on yhteisönä ainutlaatuinen ja autenttinen. Missiota määrittää toiminnan merkitys – arvo jota yritys haluaa ympärilleen tuottaa -, eivät toteutustavat tai tulokset.

Visio innostaa jos pulssi nousee.

Vahva yhteys sieluun ravitsee työyhteisön henkeä, inspiroi. Aito innostus nousee sisältä päin. Sitä vetää puoleensa yhdessä maalattu houkutteleva näkymä tulevaisuudesta. Jos visiota ei voi kuvitella, sitä ei ole. Jos kuvittelu ei nosta pulssia, se ei innosta.

Parhaan saa käyttöön jättämällä tilaa tehdä.

Innostus tarvitsee uoman. Puitteet jotka suuntaavat antaen energian virrata. Olosuhteet jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen.

Luova työ ja ”paskaduuni” ovat todellisia mahdollisuuksia – kaikkialla. Paras potentiaali saadaan käyttöön jakamalla vastuuta ja vapautta, jättämällä tilaa omalle ajattelulle.

Tekemisen tonus vaatii välietappeja.

Motivoituminen on pikamatka, motivaatio kestävyyslaji. Tekemisen tonus vaatii säilyäkseen välietappeja, pieniä etenemisiä, maalituuletuksia. Unohtamatta mokia ja tappioita, parasta mahdollista lannoitetta.

Tulos palkitsee, kun se tehdään näkyväksi.

Tulos on tekemisen muuttumista kehoksi. Tulokset ovat saavutettuja päämääriä, joita voidaan tarkastella ja todentaa. Ne ovat aineellista tai aineetonta pääomaa jolla on arvoa ja merkitystä. Yksilöille, yhteisöille ja ympäröivälle maailmalle.

Arvoa vahvistaa arvostus. Onnistumisen palkitseva vaikutus laimenee jos siihen ei liity sosiaalista ulottuvuutta, huomaamista ja huomiointia.

Huippusuoritus vaatii palautumisen

Jos yhteisö ei lepää tai vedä henkeä, sille käy samoin kuin ihmiselle. Ennen hulluutta tai tukehtumista näköala kapenee. Menestyäkseen kestävällä tavalla yhteisön on uudistuttava. Päästettävä irti, kohottava arjen yläpuolelle, olemassaolonsa ytimeen. Paras mahdollinen suoritus vaatii palautumisen, uusi inspiraatio tilaa kehittyäkseen.

Ota yhteyttä.

SAARA TARUMO
etunimi.sukunimi[a]happycompany.fi
040 722 1693

Happy Company Oy
Y-tunnus 2520272-5
www.happycompany.fi

Tietosuojaseloste

 

Yhteydenotto www-sivuilta

Henkilötietojen käsittely

10 + 10 =